Help

Seasonality

J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Access issues

Wordt beheerd door de KBF.

Approach

(, 50.450692, 5.010873) bij de Samson hut van de KBF.

Bericht van de KBF op Facebook: "Het heeft ons moeite gekost om aan het klimmassief van Mozet wat extra parkeerruimte te verkrijgen. Aan de ingang staan enkele steenkorven met bordjes privé. Niettegenstaande kan en mag je hier voorbijrijden en onmiddellijk links je wagen parkeren. Er zijn een 10-tal plaatsen beschikbaar tussen de 'betonnen' blokken. Het is enkel langs de kant van de muur dat je mag parkeren. Zijn deze plaatsen bezet dien je je voertuig in de gelijkgrondse berm op straat te parkeren aan de overzijde van domein 'Moulin'.

Het is dus zeker niet de bedoeling in het gras te parkeren tegenover de parkeerplaatsen, er te overnachten en/of de graszones als speelweide te gebruiken of om te picknicken! Wij vragen met aandrang deze regels te respecteren om in de toekomst de mogelijkheid voor de extra parkeerplaatsen te vrijwaren. Alle aangrenzende zones zijn privéterrein, dus blijf er weg. Mensen die de regels niet respecteren zullen zonder meer verzocht worden hun voertuig te verplaatsen."

Tags

Did you know?

Did you know that you can create an account to record, track and share your climbing ascents? Thousands of climbers are already doing this.

Activity

Check out what is happening in Rochers de Mozet.

Deutsch English Español Français Italiano 한국어 中文